Tuesday, April 20, 2010

Cooking class

I visited a Japanese cooking teacher on the other day, watched her cooking and helped her a bit. It was my first experience for attending cooking class, although it wasn't exactly a cooking class :) I chatted with other ladies and had a wonderful lunch!


Rice with Sakura and fried been curd.
桜の塩漬けと油揚げの炊き込みご飯。
ふんわり桜の香りがしておいしかった〜。



Stir-fried chicken and garlic.
鶏とにんにくの炒め煮。



Marinated eggplants.
なすのマリネ。



Grilled tofu and mushroom with herb.
オトーフときのこのハーブ焼。



Green tea Bavarian cream.
抹茶のババロア。


日本にいるときから30年以上お料理教室をなさっている先生と知り合いになって、来て来て〜とのお誘いを受け、お邪魔してきました。

みしまさん、どれもとてもおいしかったです!
ごちそうさまでした♪


3 comments: